Hvorfor hverdagslydig?

Uansett om vi skal ha familie- eller konkurransehund er det aller viktigste at vi har en god hverdagslydighet. Har vi en hund vi kan ha løs med oss over alt og det eneste den bryr seg om er oss, kan vi lære den hva som helst.

Formålet med denne siden er at du som hundeier, fersk eller erfaren, enkelt og rimelig skal ha tilgang til det du trenger for å få en hverdagslydig hund! I dagens samfunn kjenner vi alle litt på tidsklemma og noen ganger er det kjekt å kunne lære fra sofaen hjemme. Å få tilgang til denne nettportalen betyr at du kan få hjelp til dine utfordringer i hverdagen uansett hvor du er og når du selv har tid. Du kan se videoene om og om igjen og gjennom instruktørchatten har du muligheten til å få personlig veiledning opp mot akkurat dine utfordringer. Instruktørchatten har 24 timer svargaranti!

Alle øvelsene har en video med innlæringsmetode og en tilhørende skriftlig veiledning. Målet med innlæringsmetodene er at de skal være enkle å ta i bruk slik at du skal få til dette helt selv hjemmefra. Alle videoene er tekstet slik at du kan for eksempel se på videoene på toget på vegen hjem fra jobb uten å være til sjenanse for andre.

Vi alle ønsker jo oss en lydig og glad hund som hører etter uansett hvor vi er og hva vi gjør. Det er målet at denne portalen skal kunne være med å bidra til!